Desmit individuālista baušļi, kas ļaus tev dzīvot laimīgāk

Foto – Pixabay

Bieži steiga un pienākumi dzen uz priekš tā, ka neatliek pat mirklītis laika, lai padomātu, kas no tā svarīgs tieši tev. To saprast palīdzēs desmit individuālista baušļi!

1. Mīliet citus, bet neaizmirstiet mīlēt arī sevi.

2. Pelnīdama naudu, kā acu gaismu sargājiet savu brīvo laiku. Kad jāizvēlas starp brīvību un papildu naudu vai slavu, vienmēr izvēlieties brīvību.

3. Nekad negaidiet no valsts nekādu palīdzību. Visur paļaujieties tikai uz saviem spēkiem.

4. Esiet pateicīga sabiedrībai, kurā dzīvojat, bet par daudz tai un tās viedoklim neuzticieties. Saglabājiet distanci starp sevi un sabiedrību.

5. Jūtieties kā pasaules pilsone, komunicējiet ar ārzemniekiem, lasiet ārzemju presi, skatieties citu valstu televīzijas programmas, lietojiet internetu, daudz ceļojiet pa pasauli.

6. Mīliet dabu, sajūtieties kā tās daļa: pavadiet daudz laika mežā, pie jūras, pie ezera. Periodiski izbrauciet ārpus pilsētas, pastaigājieties parkā.

7. Rūpējieties par savu izskatu, fizisko formu, tīrību un kārtību mājās. 8. Esiet mazliet hedoniste, gardēde, intelektuālu sarunu cienītāja. Iemācieties priecāties par mirkli, skaistumu.

9. Radiet!

10. Lūk, piecas prioritātes, kuras nekad nepievils: jūsu ķermenis, jūsu ģimene, jūsu draugi, jūsu personība, jūsu mājas.

Pievienot komentāru